Customer success story

KVK

Industrie
Commerciƫel
Locatie
Seattle, Washington, U.S.
Doelen
Het rechtsgeldig vastleggen van alle bedrijven, rechtspersonen en organisaties binnen Nederland
Type
B2C + B2B

Products used

OpenKVK

Een open source KVK API

De Nederlandse overheid publiceert steeds meer data. Helaas is de bron soms moeilijk te bereiken, traag, of overgecompliceerd. Met de KVK API (Application Programming Interface) koppeling is dezelfde data snel en eenvoudig te op te vragen.

Met behulp van de KVK API, kunt u alle bedrijven, rechtspersonen en andere organisaties, die deelnemen aan het economisch verkeer in nederland, opzoeken aan de hand van verschillende criteria en deze resultaten vervolgens filtreren om de informatie nog specifieker op te vragen. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld automatisch formulieren genereren voor nieuwe klanten. Ook is het mogelijk om uw zakelijke klanten te vinden en om ze te controleren op bijvoorbeeld handelsnaam, KvK-nummer of adresgegevens.

The template is really nice and offers quite a large set of options. It’s beautiful and the coding is done quickly and seamlessly. Thank you!

Maria Muszynska

Head of IT department

More related stories

Optimaal verbonden: een gegevensbeheerssysteem moet snel, betrouwbaar en geĆÆntegreerd zijn.

Netflix’s mission is to create a planet run by the sun. In order to achieve this goal, they needed to find a way to make solar simple.

Google is an innovator in public safety technology. First-to-market with TASER conducted energy weapons (CEWs).

Start your demo with Front today

Schedule a Demo